Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 45' Ο ΘΡΥΛΟΣ, 0-2 ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!


ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ! Άφησες τον ΟΦΗ 3 στην τελευταία θέση και του έδειξες το δρόμο προς την Β' Εθνική, εκεί που του αξιζει να είναι! Οι τακτικές του Παπουτσάκη και του Καραγεωργίου πήγαν για βόλτα. οι μαγκιές και οι πονηριές που ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΞΕΡΟΥΝ να κάνουν, ενώ με τον Παναθηναϊκό ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΑ, έπεσαν στο κενό,με το Θρύλο να καθαρίζει τον αγώνα με 0-2 και πλέον να είναι μόνος πρώτος στην Σούπερ Λίγκα με 3 βαθμούς διαφορά από τον αιώνιο δεύτερο.

Το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έγινε σήμερα στην Κρήτη, εκεί που πάλι με πολλές απουσίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έστησε άριστα την ομάδα με σκοπό το τρίποντο και τίποτε άλλο.

Από την άλλη μεριά ο Εργοτέλης του Καραγεωργίου και του Δασκαλάκη που μπήκε χωρίς να δέσει τα κορδόνια του,αφού σκέφτηκε να τα δέσει στα 40 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Κάποτε ακούστηκε για στόχος μας αυτός ο τερματοφύλακας. Ε, ΟΧΙ... ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Εκεί θα μείνει να παίζει στην Β' Εθνική γιατί ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ...

Ελάτε στο Καραϊσκάκη να πάρετε βαθμούς για τη σωτηρία σας.

Φωνάχτε για τα κόρνερ όσο θέλετε, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ;;;

Για την ιστορία ο Μάρκο ΠΑΣΤΕΛΙΤΣ έκανε το 0-1 στο 78' με κεφαλιά εξ επαφής ενώ ο Φουστέρ διπλασίασε τα τέρματα του Θρύλου στο 90' με σουτ έξω από την περιοχή.

Εργοτέλης:
Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Μπέτο (84’ Καρέλης), Σαρρής, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Λεάλ (71’ Ρομάνο), Μπούντιμιρ.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ 994’ Γκαλίτσιος), Μιραλάς (91’ Μήτρογλου), Πάντελιτς (88’ Φουστέρ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :