Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ...


Μπορεί μετά από ένα 3-0 να μην έχεις και πολλά να πεις, απλά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το σχήμα με Ουρτάδο και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας δεν απέδωσε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε το πείραμά του να μην "βγαίνει", αλλά με τις διορθωτικές κινήσεις στην επανάληψη διορθώθηκε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός στον τρόπο που αμυνόταν στο α' ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ενίσχυσης και στην άμυνα, αφού είναι φανερό ότι ο Γκαλίτσιος δεν υπολογίζεται από τον Βάσκο τεχνικό, ενώ και ο Μοντέστο δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά σε ρόλο δεξιού μπακ, ειδικά όταν έχει απέναντί του γρήγορους αντιπάλους.

Όλα αυτά ο Ερνέστο Βαλβέρδε τα βλέπει και περιμένουμε να γίνουν στην ΠΑΕ οι ανάλογες εισηγήσεις. Γιατί ο αντίπαλος δε θα σου χαριστεί επειδή θα έχεις απουσίες...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :