Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Ιστορική ημέρα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ η 31η Δεκεμβρίου 2010. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παραχωρώντας την σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πειραϊκής ομάδας.

Ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να παραδώσει τα προεδρικά σκήπτρα στον ιδιοκτήτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Πρώτος αντιπρόεδρος ανέλαβε ο γιός του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον Σωκράτη Κόκκαλη για την προσφορά του στο σύλλογο!

Ο πρώην πια πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αποφάσισε να αφήσει τη θέση, που κατείχε τιμητικά από το καλοκαίρι, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι ο άνθρωπος που πληρώνει και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ότι αφορά το σύλλογο. Έτσι, έκρινε πως έφτασε η στιγμή για να αποσυρθεί από το προσκήνιο και να αφήσει εξ ολοκλήρου τα ηνία της ΠΑΕ στον κ. Μαρινάκη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης

Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης».

Μαρινάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS