Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΡΑΛΑΣ...


Η μεταγραφή ενός μέσου είναι στο προσκήνιο για το Θρύλο, αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η παραμονή του Κέβιν Μιραλάς στο λιμάνι.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα είπαν με το μάνατζερ του παίκτη σε μία προσπάθεια να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής και να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία, ωστόσο υπάρχουν δύο...αγκάθια.

Το πρώτο έχει να κάνει με την Σεντ Ετιέν, αφού οι Γάλλοι δεν πρόκειται να δεχθούν τίποτα λιγότερο από τα 2,5 εκ ευρώ της ρήτρας, παρόλο που στο λιμάνι είχαν την πληροφόρηση ότι αν κατέβαλαν μετρητά τα χρήματα το ποσό θα έπεφτε κάτω από τα 2 εκ ευρώ...

Το δεύτερο έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Βέλγου ποδοσφαιριστή, στο οποίο υπάρχει όρος ότι αν μία ομάδα δώσει το καλοκαίρι 4,2 εκ ευρώ τότε μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς την συγκατάθεση του Ολυμπιακού.

Στο λιμάνι θέλουν ν'απαλειφθεί ο συγκεκριμένος όρος, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη και αν παραμείνει θα υπάρχει το ρίσκο να χάσουν τον παίκτη το καλοκαίρι με ένα ποσό που δεν είναι μεγάλο. Το κέρδος τους σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι πολύ μικρό και το ζητούμενο δεν είναι να τον πουλήσουν,αλλά να τον κρατήσουν.

Το γεγονός ότι ο ολυμπιακός δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμη την οψιόν αγοράς,αφού έχει το δικαίωμα να το κάνει έως 31 Ιανουαρίου, σημαίνει ότι ακόμα το...παζαρεύει για να πετύχει το καλύτερο, πράγμα που αν δεν συμβεί θα προχωρήσει βάσει των όρων που υπάρχουν και θα αφοράσει τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μιραλάς θα παραμείνει παίκτης τους Ολυμπιακού, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τους οικονομικούς όρους με τους οποίους θα το πετύχει η ΠΑΕ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :