Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΤΙΑΡΑ!


Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ήταν και αυτό του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 29χρονος άσος της «Βασίλισσας» είναι ένας ποδοσφαιριστής που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια αξία του. Το σίγουρο είναι πως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «Γαύρος», ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι διατεθειμένος να κινηθεί για τον αμυντικό χαφ των Μαδριλένων και να εξετάσει το αν και κατά πόσο θα ήταν δυνατό αυτός ο μεγάλος παίκτης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας τονίζουν πως ο διεθνής με τα χρώματα του Μάλι άσος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας για χάρη του ΘΡΥΛΟΥ!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντιαρά είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΟΦΗ τη σεζόν 1998-1999 ενώ στη συνέχεια έκανε μεγάλη καριέρα στην Ολλανδική Φίτεσε, στη Λιόν, και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίπτωσή του πρόκειται για μεγάλο «μπαμ» στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :