Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΦΠ ΣΕ ΡΙΜΠΟ: «ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ»


Στα αυτιά των ανθρώπων τού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οι δηλώσεις του Ριβάλντο σε Μέσο της Βραζιλίας δεν ήχησαν καθόλου καλά, περί πρόθεσης των «ερυθρόλευκων» να δώσουν έξτρα κίνητρο στη Λα Κορούνια.

Η αναφορά τού Βραζιλιάνου σταρ στην τελευταία αγωνιστική τής φάσης των ομίλων τού Τσάμπιονς Λιγκ το 2004, ήταν μάλλον ατυχής.

Ο πρόεδρος της Μότζι Μίριμ και παίκτης, ανέφερε ότι είχε μεσολαβήσει για λογαριασμό των Πειραιωτών στον Ισπανικό σύλλογο, προκειμένου να μην παρουσιαστούν αδιάφοροι στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον τής Μονακό. Με το αντίστοιχο χρηματικό μπόνους από την Ελληνική πλευρά.

Την ίδια αγωνιστική που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε τη Λίβερπουλ. Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως, Στο Μονακό-Λα Κορούνια ήταν 5-0, κάτι που από μόνο του αποδυναμώνει όσα υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος σταρ. Στο Λιμάνι δεν δείχνουν τη διάθεση να ασχοληθούν με τα λεγόμενά του, με την πρώτη, ανεπίσημη απάντησή τους, στα λεγόμενα του Ριβάλντο να αναφέρει ότι «όσο μεγαλώνει, μεγαλώνει και η φαντασία του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :