Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΨΙΟΝ…

Σίγουροι εμφανίζονται οι Βέλγοι, οι οποίοι γράφουν για τον Κέβιν Μιραλάς ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του συμπατριώτη τους, από τη Σεντ Ετιέν στην οποία ανήκει.

Την Πέμπτη δύο εφημερίδες της χώρας της κεντρικής Ευρώπης αναφέρθηκαν στον διεθνή ποδοσφαιριστή και συμφώνησαν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα καταβάλει τα 2,5 εκατ. ευρώ της οψιόν.

Η «La Meuse» επισήμανε πάντως και μία παράμετρο. «Ο Κριστόφ Ενροτό επιμένει στη ρήτρα αποδέσμευσης του Μιραλάς. Ο ατζέντης του παίκτη εμμένει να υπάρχει όρος για τα 4,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, τα χρήματα που μπορεί να καταθέσει κάποια ομάδα και να τον πάρει από τον Ολυμπιακό, που δεν θα μπορεί να ασκήσει βέτο», τονίζει το δημοσίευμα.

Η εξήγηση της εφημερίδας είναι: «Αυτό γίνεται για να μην ζητήσει η ελληνική ομάδα κάποιο υπέρογκο ποσό, σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση από κάποια πολύ μεγάλη ομάδα. Η μεταγραφή θα γίνει, αλλά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ γνωρίζουν ότι τον έχουν παρακολουθήσει κι άλλες ομάδες».

Στην «ΡΝ» βγαίνει αισιοδοξία για το μέλλον του βέλγου στο Λιμάνι. Αυτό που αναφέρεται είναι ότι: «Ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στον Πειραιά» και στη συνέχεια: «Η ελληνική ομάδα θα καταθέσει τα 2,5 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Σεντ Ετιέν, αφού θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια τον Βέλγο επιθετικό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :