Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ...ΓΙΑΝΝΗ!


Οι δύο "μικροί" Γιάννηδες του Θρύλου, (Παπαδόπουλος και Φετφατζίδης) , "κοντράρονται" για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανσερραϊκό,με τον Παπαδόπουλο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Η συγκρότηση της μεσαίας γραμμής αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πανσσερραϊκό.

Τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει και αφορούν κυρίως το χώρο του κέντρου (απουσιάζουν Ουρτάδο, Ντουντού και Ιμπαγάσα) γεννούν ερωτηματικά ως προς την τελική επιλογή του Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας προβληματίζεται αρκετά σε ό,τι αφορά τις περιπτώσεις των δύο … Γιάννηδων,από τους οποίους ο ένας θα παίξει στο αρχικό σχήμα..Αλλά ο Βαλβέρδε δεν έχει αποφασίσει ακόμα...

Η μία εκδοχή, που φαντάζει ως επικρατέστερη, θέλει τον Παπαδόπουλο να πλαισιώνει τον Φρανσουά Μοντέστο στις θέσεις των αμυντικών χαφ με τον Νταβίντ Φουστέρ στον συνηθισμένο του ρόλο πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς και τους Μιραλάς και Ριέρα να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες.

Η δεύτερη περίπτωση, η οποία δείχνει να είναι και η πιο επιθετικογενής θέλει τον Γιάννη Φετφατζίδη να επιστρέφει στην ενδεκάδα καταλαμβάνοντας το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Σε αυτή τη περίπτωση ο Νταβίντ Φουστέρ θα οπισθοχωρήσει αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τον ρόλο του τιμωρημένου Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Κέβιν Μιραλάς να μετατίθεται σε ρόλο κρυφού σέντερ φορ πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς, με τον Άλμπερτ Ριέρα στη γνώριμη θέση του αριστερού μέσου...

Πιθανότητα να παίξει ο "Φέφτα" την θέση του Φουστέρ, δύσκολα θα υπάρξει...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :