Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΒΑΝΑ ΤΖΟΥΡΙΤΣ …ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ!


Για την αδερφή του Μίταρ Τζούριτς, Ιβάνα, είναι άσχημα τα νέα αφού υπέστη ολική ρήξη χιαστών και όπως όλα δείχνουν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η νεαρή παίκτρια του Ολυμπιακού, Ιβάνα Τζούριτς, τραυματίστηκε την Τετάρτη στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού και αφού έκανα μαγνητική, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών και θα πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο δυνατό σε χειρουργική επέμβαση.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού της αδερφής του Μίταρ έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη, αφού η Ιβάνα μπορεί να μην ήταν βασική στην ομάδα, ωστόσο πρόσφερε πολύτιμες βοήθειες στη βασική ακραία του Θρύλου, Εύα Χαντάβα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα αναγκαστεί να πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με ακραίες, τις Χαντάβα, Γκίμπσον και μόνη αλλαγή τη Στέλλα Μουστάκη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :