Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Το γύρο του κόσμου έκανε η δήλωση του Σισέ να «παρατήσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερη αναφορά στην Αργεντινή για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ η νίκη του Ολυμπιακού και ο Μιραλάς είχαν επίσης την τιμητική τους.

Δείτε πως αντιμετώπισαν τα διεθνή μέσα την ελληνίδα «μητέρα των μαχών»:

Ο Γάλλος διεθνής σταρ Τζιμπρίλ Σισέ αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε, μετά την ήττα της ομάδας του από
τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αυτό αναφέρουν βρετανικά μέσα τα οποία φιλοξενούν τη σχετική δήλωση του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ολλανδική ιστοσελίδα κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Κέβιν Μιραλάς, χρίζοντάς τον πρόσωπο του ντέρμπι, και φιλοξενούν αρκετές εντυπωσιακές εικόνες από τον κόσμο στο Καραϊσκάκη. Το ίδιο και σε ιστοσελίδες από την πατρίδα του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού. Στα αφιερώματα για το ελληνικό ματς αναφέρουν τις κυριότερες φάσεις , χωρίς να στέκονται ιδιαίτερα στην διαιτησία - εκτός της φάσης της αποβολής του Τοροσίδη και του γκολ του Τζιμπούρ για το οποίο τονίζουν ότι δεν υπάρχει οφσάιντ – και εξυμνούν την «καυτή και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δεν συναντάς συχνά στα γήπεδα του κόσμου»! Βέβαια, δεν ξεχνούν να αναφέρουν ότι με τη λήξη της αναμέτρησης μερικοί φίλαθλοι εισέβαλαν στο αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν και κατέληξαν να κυνηγούν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Κάτι που αφήνουν να εννοηθεί ότι χάλασε κάπως την εικόνα, όπως και ο καπνός που προκάλεσε την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος σχολιάζουν αμερικανικές ιστοσελίδες, που αναφέρουν ότι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι είναι αγκαλιά με το 38ο πρωτάθλημα. Επίσης αναφέρεται το γεγονός ότι μπήκαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τους φάνηκε παράξενο (όπως είναι λογικό) και φιλοξενούν δηλώσεις του Σισέ στους δημοσιογράφους όπου τονίζει: «Κερδίσαμε το παιχνίδι. Το ξέρω και το ξέρετε».

Η δήλωση του Σισέ ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα σε λίγους μήνες και τα «βασικά» στοιχεία τους ματς (τα γκολ, η αποβολή Τοροσίδη), όπως και οι καπνοί από τα βεγγαλικά των ερυθρόλευκων οπαδών είναι τα σημεία που στέκεται το πρακτορείο Ρόιτερς, ενώ η El Comercial αναφέρεται στην απόδοση του Σεμπάστιαν Λέτο και το μοναδικό τέρμα από πλευράς Παναθηναϊκού. Οι Αργεντινοί δεν ξεχνούν όμως τον Ιμπαγάσα για τον οποίο τονίζουν ότι επίσης είχε πολύ καλή απόδοση και υπογραμμίζουν ότι ο Αριέλ σε λίγο καιρό θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες, όντας 10 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :