Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


Ένας οπαδός, ο οποίος επέστρεφε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το τρένο δέχτηκε επίθεση από 30 «αγνώστους», οι οποίοι σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν φέρουν διακριτικά. Στη στάση του μετρό στο Μοναστηράκι ο νεαρός δέχτηκε επίθεση και φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και δεν πρόλαβαν να γίνουν προσαγωγές.

* Φυσικά και είναι κοινό μυστικό από ποιους μαχαιρώθηκε ο οπαδός... Το ερώτημα είναι αν έβγαλαν ανακοινώσεις ο Ισαϊας και ο Γόντικας... Νωρίτερα σας αναφέραμε την επίθεση στον Τρύφωνα, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας... Αφήστε τους να κάνουν ότι γουστάρουν, δε πειράζει... Τα περσινά τα ξεχνάτε όλοι εύκολα, όπως τη φωτιά στο πούλμαν, ή τα φετινά με το σφαγείο του Κάκου στο ΟΑΚΑ...

Καλοπιάστε τους πιο... γρήγορους οπαδούς του πλανήτη, και όλα καλά...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΓΟΙ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ... ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ, ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ... Η ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :