Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ; ΣΙΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81-72


Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ! Αυτό ακούμε,αυτό νιώθουμε, αυτό κάνουμε! Την ομάδα που όταν έρθει η ώρα να δείξει..."καρύδια", δείχνει...φουστίτσα!

Η ήττα από τη Σιένα, με τον τρόπο που ήρθε, γιατί μπορεί να ματώσεις και να χάσεις, εμένα προσωπικά με κάνει να γυρίσω την πλάτη σε αυτή την ομάδα ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, που φτιάχτηκε με μειωμένο μπάτζετ,επειδή έπρεπε τα χρήματα να πάνε στον Σπανούλη και τον Ντούντα και μετά μας...τελείωσαν!

Αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Ο μαγουλάκιας Πιανιτζάνι, μετά το στραπάτσο στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ, πήγε την παρτίδα στο "αθλητικό παιχνίδι" , ταχύτητα και πολλές επιθέσεις... Τι έγινε και αν αστοχήσουν; ΠΟΙΟΣ θα πάρει ριμπάουντ από τον Ολυμπιακό; Ο Μπουρούσης που δεν πήγε στην Ιταλία; Ο Μαυροκεφαλίδης που έπεσε μόνος του στο παρκέ 4-5 φορές; Ο Νεστέροβιτς και ο Έρτσεγκ που δεν πηδάνε ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ; ΠΟΙΟΣ;;;;

Κλείσανε οι Ιταλοί τις διεισδύσεις και τελείωσε η ιστορία...

Η έλλειψη πάθους είναι αυτό που με ενόχλησε, και προσωπικά δε πρόκειται να πανηγυρίσω γι'αυτή την ομάδα, ακόμα και αν τελικά καταφέρει να περάσει αυτή τη ΜΕΤΡΙΑ Ιταλική ομάδα...

Όταν δε μπορείς να σεβαστείς τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό σου στην ιταλική πόλη, αυτά τα 60-70 άτομα ,και τα εκατομμύρια που περίμεναν να δείξεις "καρύδια", για μένα δεν υπάρχει λόγος να σπάω το στομάχι μου... Όσοι έχουν όρεξη και κουράγιο να βλέπουν ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ας συνεχίσουν να το κάνουν και να πιστεύουν σε αυτό.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... Δεν μπορεί να είναι ένα μάτσο καλοπληρωμένων (συγκριτικά με την αξία τους) που στα δύσκολα παραπατάνε, έχουν κρυφτεί και κάνουν του κεφαλιού τους.

Αυτό τον Ολυμπιακό, ας τον "χαρούν" αυτοί που τον έχτισαν... ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ team...


Τα δεκάλεπτα: 21-14, 39-37, 60-50, 81-72

ΣΙΕΝΑ (Σ. Πιανιτζάνι): Ζήσης 4, Χέρστον 2, Καραρέτο, Ράκοβιτς 5, Λαβρίνοβιτς 15(3), Καουκένας 15(1), Μικελόρι 2, Ακιντέλε, Γιάριτς 24(2), Στόουνρουκ 3(1), Μος 11.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 8, Νεστέροβιτς 16, Σπανούλης 15(1), Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης 6, Νίλσεν 5(1), Παπανικολάου 6(2), Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς 2, Χαλπερίν 5(1), Γκόρντον 9.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :