Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EURO CLUB Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Στην αξιολόγηση από το Euro Club ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά στην κατάταξη που είχε από τον ΠΟΑ και. Ο Θρύλος βρίσκεται στην 42η θέση της Ευρώπης από την ECI, την ώρα που ο πελάτης είναι 55ος, έχοντας 109 μονάδες λιγότερες.

Η κυριαρχία του Θρύλου επί του πελάτη διευρύνεται σύμφωνα και με τις ανεξάρτητες μετρήσεις που γίνονται στην Ευρώπη. Επειδή τόσα χρόνια μας ζαλίζουν με το τι λένε οι ευρωπαίοι και το ότι εκτός συνόρων μετράνε αλλιώς τα πράγματα. Παντού πελάτες είναι και δεν θέλουν να το πάρουν χαμπάρι!

Ενδεικτικό είναι το αποτέλεσμα της Euro Club Index, η οποία ενημερώνει κάθε εβδομάδα την αξιολόγηση της και συμπεριλαμβάνει τα αποτελέσματα που έχουν ομάδες σ' όλες τις διοργανώσεις, εντός και εκτός συνόρων. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 42η θέση της γενικής κατάταξης της «Γηραιάς Ηπείρου», ενώ ο ΠΑΟ είναι στην 55η. Σατανική σύμπτωση ότι ο Θρύλος έχει τους «πράσινους» στις -13 θέσεις, μια διαφορά που υπάρχει στο πρωτάθλημα σε επίπεδο βαθμών.

Σε μονάδες η αξιολόγηση του Ολυμπιακού είναι 2.731 και υπερτερεί 109 πόντων του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 2.622 βαθμούς, σύμφωνα με την ECI. Ακόμα πιο κάτω βυθίζεται ο ΠΑΟΚ, που είναι 98ος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ η ΑΕΚ είναι στην 118η θέση.

Κατά την ίδια αξιολόγηση, πρώτη ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει 4.194 πόντους, ενώ ακολουθεί η επίσης ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης με 3.920 βαθμούς. Αγγλικό είναι το «ζευγάρι», που βρίσκεται στην 3η και στην 4η θέση, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν μαζέψει 3.883 και 3.576 πόντους, αντίστοιχα. Την κορυφαία πεντάδα κλείνει η Πόρτο, η οποία έχει 3.517 βαθμούς. Η δεκάδα περιλαμβάνει και τις Ιντερ, Αρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Μαρσέιγ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όπως και να έχει, αυτό που μετράει είναι ότι και εδώ ισχύει το «ΠΟΑ, θρησκεία, -13»!!! Έστω κι αν δεν έχει να κάνει βαθμούς, αλλά με θέσεις.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :