Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 1st GRAND MEETING ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Σήμερα ξεκίνησαν οι δραστηριότητες του 1st GRAND MEETING των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ranch Σοφικού στην Κορινθία.

Περισσότεροι από 400 νεαροί αθλητές, μαζί με τους υπεύθυνους των Σχολών, τους προπονητές και με πολλούς γονείς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, απολαμβάνουν την φιλοξενία της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Οι νεαροί αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διασκεδάζουν με πολυποίκιλες δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα των πρωινών δραστηριοτήτων περιέλαβε τοξοβολία, κολύμβηση, αναρρίχηση, ποδηλασία βουνού, ιππασία κ.α.

Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι των Σχολών μαζί με τους προπονητές και γονείς παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες στο συνεδριακό χώρο του Ranch Σοφικού.

Στις ομιλίες καταρχάς αναλύθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. κύριο Γιώργο Παύλου, το όραμα της Διοίκησης και του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη για τα Τμήματα Υποδομών καθώς και οι στόχοι της οργανωτικής και λειτουργικής Ενοποίησης της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ανέλυσε το Νέο Σύστημα Λειτουργίας των Σχολών και το πλαίσιο συνεργασίας τους με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ακολούθησε η ομιλία και παρουσίαση της μεθόδου Ανίχνευσης και Αξιολόγησης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (Scouting) από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κύριο Γιώργο Αμανατίδη.

Στο επιστημονικό μέρος της συνεδρίασης, ο Αθλητικός Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δρ. Νίκος Ζουρμπάνος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των προπονητών ποδοσφαίρου για την ψυχολογική παρακίνηση των νεαρών αθλητών.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με παρουσίαση και επίδειξη πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον κύριο Κώστα Τζιατζιά και την κυρία Μαρίλη Παπαοικονόμου από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τις ομιλίες ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου των νεαρών μας αθλητών υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους.

Το 1st GRAND MEETING των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνεχίζεται και αύριο με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, ενδιαφέροντα σεμινάρια για τους ενήλικες και πολλές εκπλήξεις για όλους!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :