Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΣΑΧΤΑΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ολυμπιακός θα κλείσει τον κύκλο των φιλικών του αναμετρήσεων απέναντι στην Σαχτάρ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της ουκρανικής ομάδας Μιρτσέα Λουτσέσκου, το εν λόγω τεστ θα προγραμματιστεί στις 24 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πρόκειται να δώσει ένα ακόμη σημαντικό φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Σαχτάρ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας Μιρτσέα Λουτσέσκου, η κάτοχος του Γιουρόπα λιγκ για το 2009 θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας στις 24 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

Ένα παιχνίδι το οποίο αν τελικά φιξαριστεί, αναμένεται να αποτελέσει το τελευταίο χρονικά και συνάμα πιο δύσκολο τεστ για τους «ερυθρόλευκους» εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το katimagiko, η εγκυρότητα της είδησης δε διασταυρώθηκε από τους αρμόδιους της πειραϊκής ΠΑΕ, οι οποίοι δεν επιβεβαίωσαν την επικύρωση του φιλικού, ωστόσο, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο της διεξαγωγής της αναμέτρησης.

«Δεν υπάρχει τίποτε το ανακοινώσιμο» αρκέστηκαν να τονίζουν διοικητικοί κύκλοι για το θέμα.Πλήρης  στοίχιση
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :