Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΑΣ!


Η Ελλάδα έγραψε τη δική της ιστορία που επικράτησε στον τελικό της Κίνας με 9-8, και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο.

«Χρυσές» είναι οι Ελληνίδες... γοργόνες. Η Ελλάδα επικράτησε της Κίνας με 9-8, βάζοντας τα με την έδρα και τη διαιτησία και στέφθηκε πρωταθλήτρια Κόσμου. Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση μπήκαν από την αρχή δυναμικά στον αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τις Κινέζες, παρά το γεγονός πως χρειάστηκε να τελειώσουν το παιχνίδι χωρίς τις Αγγελική Γερόλυμου, Ηλέκτρα Ψούνη και Χριστίνα Τσουκαλά που αποβλήθηκαν.

Ρεσιτάλ έδωσε η Αντιγόνη Ρουμπέση από την περιφέρεια, ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη πέτυχε τρία τέρματα από την θέση της φουνταριστού. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, οι διοργανώτριες προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο η ελληνική άμυνα έκανε και πάλι το θαύμα της και έφερε την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο κόσμο.

Τα 8λεπτα: 2-2, 0-2, 4-4, 2-1.

ΚΙΝΑ: Πινγκ Λιου 2, Γι Γουάνγκ 2, Τζιν Χε, Φέι Τενγκ, Γιουτζούν Σουν, Ντονγκλούν Σονγκ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ρουμπέση 3, Ασημάκη 3, Μανωλιουδάκη, Μελιδόνη, Λιόση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :