Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΑΤΘΑΙΟΣ: ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ανάψει κόκκινο λαμπάκι για τη μεταγραφή μέσου. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναμένει να δει πως θα δέσουν αγωνιστικά οι Γέστε και Φέισα προκειμένου να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για το οργανωτικό του πλάνο.

Είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε επόμενο μεταγραφικό στόχο αν κρίνει ότι η μεσαία γραμμή δέσει καλά, παρουσία των δύο άσσων, τότε. Σε αντίθεση περίπτωση, ωστόσο, ο Βάσκος τεχνικός θα κινηθεί για την προσθήκη ενός κεντρικού χαφ, που πιθανότατα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Όλο και εντονότερη παρουσιάζεται να είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η συζήτηση γύρω από το όνομα του διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, περιμένει εξελίξεις από τον Πειραιά.

Σχετικά με το πόσο εύκολα είναι δυνατό να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφική κίνηση από μεριάς ομάδας και παίκτη, ο μάνατζερ του 26χρονου διεθνή, Ηλίας Ματθαίος, επισημαίνει στο Sportaction:

«Όσο η ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει, προς το παρόν, ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται σε αυτή τη θέση και όσο ο Τζιόλης δεν τείνει προς κάποια άλλη ομάδα, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Το ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε μία πολύ καλή ηλικία και αποτελεί παράλληλα και εν ενεργεία διεθνή παίκτη, συντελούν σημαντικά. Ο Τζιόλης είναι μία περίπτωση γνωστή και από την Εθνική Ελλάδος άλλωστε».

Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, ο κ.Ματθαίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα αναφέροντας:

«Ο Ολυμπιακός κυμαίνεται στο φάσμα των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη με αποτέλεσμα τα οικονομικά δεδομένα να είναι τα επιτρεπτά»

Σχετικά με το επίπεδο των επαφών των δύο πλευρών, ανέφερε:

«Δεδομένου του ότι ο παίκτης δένεται με συμβόλαιο από τη Σιένα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη διαπραγμάτευση προς το παρόν. Να επισημανθεί ότι ο Τζιόλης έχει ενσωματωθεί κανονικά και στην αποστολή της ιταλικής ομάδας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :