Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΛΥΜΠΕΡΤΑ


Η Μαριάννα Λυμπερτά δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό εαυτό της στην πισίνα, ούτε στα 1.500μ., ούτε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα 800μ.

Όγδοη στη σειρά της τερμάτισε η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, που κολύμπησε σε 8.51.93 την απόσταση. Η Λυμπερτά, βεβαίως, θα δώσει το «παρών» στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (27 Ιουλίου- 12 Αυγούστου), μετά τον θρίαμβό της στην Τζινσάν Μπιτς Σέντερ.

Οι επίσης «ερυθρόλευκοι» Οδυσσέας Μελαδίνης και Στέφανος Δημητριάδης δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους, στην τελευταία παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης (μια και η αναγκαστική απουσία του Παναγιώτη Σαμιλίδη δεν αφήνει να συντεθεί ομάδα στα 4x100μ. μεικτή ατομική).

Ο πρώτος κολύμπησε κάτω από 23 δευτερόλεπτα, δηλαδή 22.90 και πλασαρίστηκε στην 33η θέση του αγωνίσματός των 50μ. ελεύθερο. Η πρόκριση «έκλεισε» στο 22.33, που έκανε ο Ρώσος Αντρέι Μπρέχιν, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι έμειναν εκτός ημιτελικών σπουδαίοι σπρίντερ, όπως ο Καναδός Μπρεντ Χέιντεν και ο Γάλλος Φρεντερίκ Μπουσκέ.

Ο Στέφανος Δημητριάδης από τη μεριά του, που πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με το 1.56.82 που έκανε στα 200μ. πεταλούδα, κολύμπησε τα 100μ. πεταλούδα σε 55.41 και ήταν 44ος ανάμεσα στους κολυμβητές. Ο Δημητριάδης έπεσε στην πισίνα περισσότερο για να κάνει μία κούρσα και λιγότερο για να διεκδικήσει την πρόκριση, μια και δεν ασχολήθηκε καθόλου φέτος με αυτό το αγώνισμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :