Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΝΣΕΛΙΕΡΙ: ΙΔΙΟΙ ΧΑΪΝΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΑΡΝΤ


Ο προπονητής της Μπιέλα, Μάσιμο Κανσελιέρι διαπιστώνει ομοιότητα ανάμεσα στον Κάιλ Χάινς και το Ματ Χάουαρντ, μια και αμφότεροι έχουν νοοτροπία νικητή.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε υπό την καθοδήγησή του τον πρώτο την περίοδο 2009-2010 στη Βερόλι, στην Α2, ενώ εξέταζε σοβαρά την περίπτωση του δεύτερου, αλλά:

«Μόλις μπήκε ο Ολυμπιακός στη διεκδίκησή του δεν είχαμε καμία τύχη».

Ο Κανσελιέρι μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της πειραϊκής ομάδας, το Λίνο Χρυσικόπουλο, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Μπιέλα, αλλά και τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε… Για τον Κάιλ Χάινς:

«Είναι κοντός για τη θέση του πάουερ φόργουορντ (σ.σ. 1,98μ.), συμφωνώ. Ε, και; Έχει τεράστιο άνοιγμα χεριών κι αυτό τον βοηθάει σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και σίγουρα στην άμυνα. Είναι παίκτης που κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και το ίσως πιο σημαντικό είναι ότι παίζει για την ομάδα. Μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να παίξει πικ εν ρολ, είναι γρήγορος και με μεγάλη ενέργεια».

Για το αδύναμο σημείο του:

«Στις βολές δεν είναι αποτελεσματικός και αυτό έχει εξήγηση. Είναι οι παλάμες του πολύ μεγάλες και δεν μπορεί να πιάσει καλά την μπάλα. Έχει όμως ένα ακόμα πολύ καλό στοιχείο. Πολλές φορές κάνει γκολ-φάουλ».

Για το Ματ Χάουαρντ:

«Ο Χάουαρντ με το Χάινς είναι ίδιοι, όχι στον τρόπο παιχνιδιού όσο στο ότι αμφότεροι είναι νικητές και παίκτες που παίζουν πάνω από όλα για την ομάδα. Ο Χάουαρντ δεν είναι από εκείνους που θα σου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Είναι όμως πολύ αποτελεσματικός. Έχει εξαιρετικό σουτ, είναι καλός ριμπάουντερ, παίζει σκληρή άμυνα. Τον ψάξαμε πολύ και εκτός των άλλων μάθαμε ότι πρόκειται για εξαιρετικό παιδί».

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του Λίνου Χρυσικόπουλου με την Εθνική Νέων Ανδρών:

«Παρακολουθούσαμε το ματς στην τηλεόραση, μια και έπαιζε με την Εθνική Ιταλίας και τρελαθήκαμε μόλις είδαμε το Λίνο να τραυματίζεται. Σε τρεις μήνες, όμως, από την ημέρα που τραυματίστηκε θα είναι έτοιμος. Θα χάσει κάποια ματς, αλλά τι να κάνουμε, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ο Λίνος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του, σίγουρα στην Ευρώπη. Τον πιστεύουμε πολύ, έχει προσόντα και κυρίως ξέρει να πασάρει. Πρέπει να δουλέψει και έχει τα φόντα να πάει στο ΝΒΑ».

Για την παράδοση της Μπιέλα να αναδεικνύει παίκτες:

«Έχει πρόγραμμα που βοηθάει ταλαντούχους παίκτες ώστε να αναδειχθούν».

Δηλώσεις έκανε και ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Ατριπάλντι, ο οποίος αποκάλυψε:

«Πέρα από το Λίνο, θέλαμε να πάρουμε και τον Κώστα Σλούκα, που είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης. Από τον Ολυμπιακό, όμως, μας είπαν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :