Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από δύο στάδια προετοιμασίας, το πρώτο στο Ζέεφελντ και το δεύτερο στο Έρμελο. Το βέβαιο είναι ότι και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βγάλει πολλά συμπεράσματα αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και φυσικά έχει στο μυαλό του το θέμα ορισμένων ανακατατάξεων στο ρόστερ.

Σάββατο και Κυριακή ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, με αντιπάλους την Μπρέντα και τη Χέρενφεν. Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 4 Αυγούστου τη Γουέστ Μπρόμιτς στο Καραϊσκάκη και αυτά τα τρία φιλικά ενδεχομένως να παίξουν σημαντικό ρόλο στη λήψη οριστικών αποφάσεων από τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας του λιμανιού.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αμέσως μετά το φιλικό με τους Άγγλους στο Φάληρο αναμένεται να συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι όσον αφορά το πώς κύλησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Οι δύο άνδρες άλλωστε τα είχαν πει και μόλις η ομάδα είχε γυρίσει από το Ζέεφελντ, με τον Ισπανό κόουτς να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία.

Η νέα συνάντηση λοιπόν που θα έχει ο πρόεδρος των πρωταθλητών με τον προπονητή της ομάδας αναμένεται να καθορίσει και τη μορφή που θα έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ο Βαλβέρδε θα κάνει τις εισηγήσεις του στον Μαρινάκη και θα ζητήσει την αποχώρηση (είτε με πώληση είτε με δανεισμό) κάποιων παικτών που ήταν στην προετοιμασία.

Ωστόσο, απομένει να δούμε αν θα υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις με ονόματα που ίσως να μην τα περιμένουν πολλοί. Από την άλλη βέβαια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το αν ο Ισπανός κόουτς των Πειραιωτών θα εισηγηθεί την υλοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής, πιθανότατα για τη θέση του αμυντικού μέσου ή του επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας sentragoal, υπάρχει ένα ζήτημα που είναι πολύ σημαντικό γιατί υπάρχουν «πηγές» που υποστηρίζουν πως ο Βαλβέρδε ενδέχεται να πει στον Μαρινάκη πως είναι καλυμμένος σε ότι αφορά τους κόφτες και να ζητήσει την ενίσχυση της φροντ λάιν του Ολυμπιακού με την απόκτηση ενός επιθετικού.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό σε μια τέτοια περίπτωση πως ενδέχεται να υπάρξει ένα... ντόμινο ανακατατάξεων στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και η νέα συνάντηση που θα έχει ο Βαλβέρδε με τον Μαρινάκη αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :