Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΑΪΚ ΣΝΟΥΙ: ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ


Ο Μάικ Σνούι, που είναι γνωστός με τον Τεν Κάτε, μίλησαν στο gavros.gr, για το Ελληνικό πρωτάθλημα, για τους Έλληνες φιλάθλους, για τα ντέρμπι των «αιωνίων» και για το Καραϊσκάκη…

Ποια είναι η γνώμη σας για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Η εντύπωσή μας από την Ελλάδα είναι καταπληκτική. Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι μεγάλη απόλαυση να δουλεύεις εκεί. Η γνώμη μας (Μάικ Σνούικ και Τεν Κάτε) είναι ότι το διάστημα που δουλέψαμε στον Παναθηναϊκό ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μας και λυπηθήκαμε πολύ όταν φύγαμε.

Ποια η διαφορά Ελλήνων φιλάθλων ή οπαδών με τους Ολλανδούς;

Οι Έλληνες οπαδοί – φίλαθλοι είναι οι πιο ζεστοί και πιο εκδηλωτικοί που έχουμε συναντήσει ποτέ, δεν συγκρίνονται με άλλους οπαδούς.

Πώς νοιώθατε στα ντέρμπι; Ειδικά στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη…

Το μεγάλο ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός ενώ στα ελληνικά ΜΜΕ περιγραφόταν σαν μια μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδόσφαιρου για εμάς ήταν από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές! Κάναμε δυόμισι ώρες να φτάσουμε από τα αποδυτήριά μας στο Καραϊσκάκη! Μαζί μας στο λεωφορείο ήταν και ο πρόεδρος, ο Πατέρας, και ο Αντωνίου. Σε όλο τον δρόμο υπήρχαν φωτιές, αστυνομίες, φασαρίες. Το Καραϊσκάκη, ασφυκτικά γεμάτο, να τραντάζεται! Αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει και δεν το έχουμε δει πουθενά! Μας έκανε τεράστια εντύπωση και μας λείπουν όλα αυτά.

Έχετε καταλάβει γιατί φύγατε από τον Παναθηναϊκό;

Ήταν πολύ ξαφνικό, ενώ με τον Πατέρα ήταν όλα καλά και περιμέναμε να μας ανανεώσουν τη συμφωνία, ξαφνικά ο κ. Αντωνίου μάς τελείωσε. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη διότι είχαμε κάνει πολλή δουλειά, ενώ ο καινούργιος προπονητής, που πήρε μαζί με την ομάδα το πρωτάθλημα, δοξάστηκε με τον δικό μας κόπο. Μετά, η ομάδα δεν πήρε την άνοδο που θα έπρεπε και θα είχε πάρει αν ήμασταν ακόμη εμείς εκεί.

Ποιους από τους παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα θέλατε στην ομάδα σας;

Γνώμη για παίκτες του ΟΣΦΠ δεν έχω και δεν θέλω να εκφράσω διότι ο χρόνος μας με τον Παναθηναϊκό ήταν από τους καλύτερους, όπως είπα και πριν, και πλέον στην Ελλάδα είμαι Παναθηναϊκός.

Θέλω να μάθω γιατί τόση αντιπαλότητα, κύριε Τεν Κάτε, με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Κοίτα να δεις, σε καταλαβαίνω, αλλά από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στον Παναθηναϊκό μάς έκαναν σχεδόν πλύση εγκέφαλου κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μέχρι και κόκκινα παπούτσια, απαγορευόταν από τον Πατέρα να φορεθούν. Με τον καιρό καταλάβαμε την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αφού ήμασταν στον Παναθηναϊκό, αυτόματα ήμασταν και κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπως και το αντίθετο.

Θα θέλατε να ξαναδούλεψετε στην Ελλάδα;

Θα θέλαμε πολύ να ξαναδουλέψουμε και οι δυο μας στην Ελλάδα, αλλά μόνο στον Παναθηναϊκό ή, αλλιώς, στη Θεσσαλονίκη, στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη.

Η γνώμη σας για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές…

Είναι κρίμα που στην Ελλάδα δίνετε όλο το βάρος στους ξένους ποδοσφαιριστές. Όντως, η μεταχείριση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών υστερούσε σε σύγκριση με τους ξένους. Είναι πολύ κρίμα, ενώ υπάρχει πραγματικό ταλέντο στην Ελλάδα, να μην εκτιμάται.

Τώρα τι κάνετε, τι έχετε στο μυαλό σας;

Μετά την Ελλάδα πήγαμε στο Κατάρ και τώρα ξεκουραζόμαστε και μελετάμε τις προτάσεις που μας γίνονται.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :