Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΑΛΛΑΞΕ... ΧΕΡΙΑ Η ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΣΕΣ


Το πρωί της Πέμπτης ο Ζαν-Ραϊμόν Λεγκράν, παρέλαβε τη θέση του Φρανσίς Ντεκουριέρ, αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου στη Βαλενσιέν.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω συνέντευξης Τύπου, ο Φρανσίς Ντεκουριέρ παρέδωσε τα σκήπτρα στον 54χρονο Λεγκράν, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή:

«Ο Φρανσίς μου ανέθεσε μία μεγάλη αποστολή αυτό το πρωί. Έχω πολλά να μάθω. Δεν θα λάμβανα αυτήν την ευθύνη αν δεν συμφωνούσε και ο Φρανσίς. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο του, αν και δεν θα είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά θα κάνω τα πάντα για να τη φέρω εις πέρας».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε:

«Η Βαλενσιέν είναι η ομάδα μου, το πάθος μου. Την ακολουθώ απ' όταν ήμουν πολύ μικρός και έβλεπα τα παιχνίδια. Το να φτάνω στην κεφαλή ενός συλλόγου που αγαπώ από παιδί, με κάνει να νιώθω ξεχωριστά. Η δουλειά του προέδρου είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να μάθω. Ο Φρανσίς είναι δίπλα μου για να με συμβουλεύει. Ελπίζω ότι το καινούργιο μας γήπεδο θα είναι γεμάτο με κόσμο και όλοι θα είναι χαρούμενοι σε αυτήν την ομάδα. Ελπίζω η Βαλενσιέν να συνεχίσει να εξελίσσεται σταδιακά. Στόχος μας είναι πάντοτε να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, γιατί το χρωστάμε στο κοινό μας».

Η θέση της Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες, ο οποίος έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, δεν αλλάζει με την αλλαγή προέδρου, αφού και ο νυν πρόεδρος τόνισε πως όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να κάνει πρόταση έως την πρώτη Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως ο Ντεκουριέ θα παραμείνει διαχειριστής της Βαλενσιέν μέχρι το 2013.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :