Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΣΟΥΡΗ: ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ


Λίγο πριν την προετοιμασία η Μαρία Τσουρή αποφάσισε να μην ακολουθήσει την Εθνική στο Παγκόσμιο, ωστόσο η καρδιά και το μυαλό της βρίσκονται στη Σαγκάη.

Η τερματοφύλακας Μαρία Τσουρή αναφορικά με τη συμμετοχή της γυναικείας, ελληνικής ομάδας πόλο στον τελικό του Παγκοσμίου της Σαγκάης στο Onsports, σχολίασε:

«Αξίζουμε να πάρουμε το χρυσό κι αν δεν τα καταφέρουμε, σίγουρα θα οφείλετε σε άλλους λόγους. Είτε θα βρεθούμε σε κακή ημέρα, είτε λόγω διαιτησίας και όχι επειδή δεν το αξίζουμε».

Και συνέχισε:

«Αυτή η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Είναι πολλή έμπειρη και οι περισσότερες πολίστριες έχουν παίξει σε πολλές και μεγάλες διοργανώσεις».

Εάν μετάνιωσε που δεν βρίσκεται στη Σαγκάη, η Μαρία Τσουρή είπε:

«Δεν έχω μετανιώσει γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη για να ακολουθήσω την προετοιμασία. Θα ήθελα ωστόσο πολύ, να ήμουν στη Σαγκάη και να τα ζω όλα αυτά μαζί τους».

Ερωτηθείσα πώς βλέπει την αντικαταστάτριά της, την Έλενα Κούβδου, η Μαρία Τσουρή απάντησε:

«Είναι πάρα πολύ άξια. Το είχα πει όταν σταμάτησα, ότι ουδείς αναντικατάστατος. Εγώ είχα αντικαταστήσει τη Μυλωνάκη που ήταν πολλή καλή, η Κούβδου εμένα και μετά την Κούβδου κάποια άλλη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :