Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΕΝΕΙ ΒΑΛΕΝΣΙΕΣΝ Ο ΣΑΝΤΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ


Γαλλικό δημοσίευμα, αναφέρει ως πιθανότερο όλων το σενάριο παραμονής τους Κάρλος Σάντσες στη Βαλενσιέν, από τη στιγμή που ο Κολομβιανός μέσος δεν τα έχει βρει ούτε με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και με καμιά άλλη από τις φερόμενες να έχουν ενδιαφέρον για αυτόν, άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Το σίριαλ της μετακίνησης του Κάρλος Σάντσες φαίνεται πως τελειώνει καθώς σε δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής «L' equipe», ο διεθνής Κολομβιανός μέσος έχει διορία τριών ημέρων για να πάρει την τελική του απόφαση με την παραμονή του στη Γαλλία και τη Βαλενσιέν, να μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο 25χρονος μέσος, δεν τα βρήκε με την Ουντινέζε, ενώ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μοιάζει «παγωμένο» εξαιτίας των αλλεπάλληλων καθυστερήσεων στη μεταγραφή του παίκτη αλλά και της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα την 1η Αυγούστου ο Κάρλος Σάντσες θα πρέπει να γνωστοποιήσει την τελική του απόφαση στη Βαλενσιέν, και βάσει όσων ισχύουν μέχρι τώρα το πιθανότερο είναι – αν δεν αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα – να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Βαλενσιέν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :