Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΙΤΑΣ...


Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ανανέωσαν την παραμονή τους στη σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί, και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε η μη ανανέωσή της, φάνηκε πως τους ενόχλησε αρκετά, αφού ανάγκασε κύκλους της ΚΑΕ να δώσουν απαντήσεις και να δηλώσουν... ποδοσφαιρικοί.

Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, τονίζουν ότι "η πληροφόρηση που υπήρξε για τους Αγγελόπουλους, ήταν επιλεκτική και παραπλανητική", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Στην ΚΑΕ όντως δέχονται ότι τα αδέλφια δεν ανανέωσαν την σουίτα τους στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά ενημερώνουν πως "ανανέωσαν τα διαρκείας τους, που τα έχουν από το 1984. Δηλαδή για 28 συνεχόμενα χρόνια σε όποια έδρα και εάν αγωνίστηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας."

Για εκείνους που ένιωσαν έκπληξη για το γεγονός ότι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ανανέωσαν την σουίτα τους στο "Γ. Καραϊσκάκης", οι κύκλοι της ΚΑΕ ενημέρωσαν πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας "έχουν πανηγυρίσει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη, στο ΟΑΚΑ, στην Λεωφόρο, στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Ριζούπολη μαζί με τον απλό κόσμο της ομάδας. Επίσης οι Αγγελόπουλοι έχουν πανηγυρίσει με τον κόσμο στο Πασαλιμάνι, στο Δημαρχείο του Πειραιά, στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο "Ελ. Βενιζέλος", στην Αττική οδό, σε όλες τις φιέστες και στο γκολφ της Γλυφάδας το 1997, μέχρι τις 5 το πρωϊ, στην επιστροφή της ομάδας μπάσκετ από την Ρώμη, όπου είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό."

Υπήρξε επίσης και διευκρίνιση σχετικά με το από πότε είχαν στη διάθεση τους την σουίτα τα δύο αδέρφια. Αυτό λοιπόν γινόταν από το 2007 και όχι από το 2004. Επίσης, οι κύκλοι της ΚΑΕ ενημέρωσαν πως "τα δύο αδέρφια προτιμούσαν, τις περισσότερες φορές, να βρίσκονται στα διαρκείας μαζί με τον κόσμο και όχι στη σουίτα τους." Στην ΚΑΕ θεωρούν πως "η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν άκαιρη και προκαλεί απορία για το τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί από την στιγμή, που εδώ και ένα μήνα ήταν γνωστό πως δεν θα ανανεωθεί η σουίτα και επίσης πολύ πιο πριν είχαν ανανεωθεί τα διαρκείας τα οποία είναι στα χέρια των ιδιοκτητών της ΚΑΕ."

Τέλος οι κύκλοι της ΚΑΕ αναρωτιούνται "αν αυτοί, που τώρα ένοιωσαν έκπληξη, πληροφορούμενοι ότι οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν ανανέωσαν την σουίτα, έχουν νοιώσει ποτέ στιγμές πάθους και ολυμπιακής περηφάνιας;"
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :