Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

TO ΤΡΙΠΛΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ


Ο Ολυμπιακός έχει στα «σκαριά» τριπλό εναλλακτικό πλάνο, προκειμένου να καταφέρει να ντύσει στα ερυθρόλευκα το Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους,.

Με τη Λιέτουβος Ρίτας ο Λιθουανός γκαρντ έχει συμβόλαιο, αλλά υπάρχει μπάι άουτ ύψους 200.000 ευρώ που εάν πληρωθεί στο πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου θα μπορεί να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει αυτή τη διαδικασία κι εδώ έρχεται να ενεργοποιηθεί το δεύτερο πλάνο, που αφορά «ανταλλαγή» του Ματ Νίλσεν με τον Γκετσεβίτσιους, το οποίο όμως κάθε άλλο παρά εύκολο, ως προς την πραγματοποίησή του, μπορεί να θεωρηθεί.

Ωστόσο σύμφωνα με το onsports, υπάρχουν πληροφορίες, που θέλουν τον παίκτη να πιέζει, από την πλευρά του, τους Λιθουανούς για να φύγει. Το μόνο δεδομένο, στην παρούσα φάση, είναι πως η υπόθεση Γκετσεβίτσιους έχει περάσει πλέον σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες, που προσπαθούν να ολοκληρώσουν είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο τη μεταγραφή του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :