Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ 76-67 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Η εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου στη νίκη της Εθνικής ομάδας με σκορ 76-67 επί της Βοσνίας για τον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2011 ήταν θετική. Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Κώστας Σλούκας.

Η Εθνική ομάδα έκανε ντεμπούτο με νίκη στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2011, που διεξάγεται στα γήπεδα της Λιθουανίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με σκορ 76-67 της Βοσνίας και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση.

Θετικός στα 18:35 που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση ήταν και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος είχε: 5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ έδωσε ενέργεια στην άμυνα.

Στο ματς συμμετείχε και ο άλλος άσος του Ολυμπιακού Κώστας Σλούκας, αλλά έμεινε στο παρκέ μόλις 04:21, χωρίς να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Για την Εθνική ομάδα ξεχώρισαν οι Ζήσης (13π., 4ασ., 3κλ.), Καλάθης (13π., 7ρ.), Μπουρούσης (12π., 5ρ.), Μπράμος (10π., 3ρ.) και ο εξαιρετικός Κουφός (10π., 10ρ.).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :