Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΑΝΙΑ … «ΚΟΛΛΗΣΕ» ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Οι «ερυθρόλευκοι» ταλαιπωρήθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», χωρίς τελικά να μπορούν αναχωρήσουν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μεγάλη ταλαιπωρία αφού δεν μπορεί να «παίζει» περιμένοντας στο αεροδρόμιο και τελικά το φιλικό ματς κόντρα στην Κατάνια δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Παρ’ όλο που οι Ιταλοί γνώριζαν για το θέμα με το ηφαίστειο της Αίτνας τις τελευταίες ημέρες ωστόσο εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι θα γίνει το ματς. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν μπορεί να παίζει και για αυτό ακυρώθηκε η αναμέτρηση.

Για να συμβεί αυτό, έπρεπε να είχε ενημερωθεί πρώτα ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλης Μαρινάκης. Τελικά το ματς, δεν γίνεται την Κυριακή, αφού οι Ιταλοί τα έκαναν… μαντάρα με τις πτήσεις.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι παίκτες των Πειραιωτών πήραν τον δρόμο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ το πρόγραμμα τους συνεχίζεται με προπόνηση την Κυριακή.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :