Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-1…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ! *BINTEO*


Με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ ο Εργοτέλης έκανε την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, ο οποίος έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έκανε την ανατροπή κόντρα στον "δικέφαλο του βορρά" επικρατώντας με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague και έφτασε έτσι στους τέσσερις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα, δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, κατάφερε να σημειώσει γκολ με τον Μπαλάφα, αλλά η άμυνά του στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας και τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν είχε το ποθητό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Εργοτέλης, με μακρινές μπαλιές προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με τους Λεάλ και Μπούντιμιρ.

Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τη απόδοσή του κυρίως και μετά την αποβολή του Αρίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν οπισθοχώρησε, αλλά σημείωσε και γκολ με τον Μπαλάφα. Την τελευταία λέξη όμως στην αναμέτρηση την είπε ο Εργοτέλης, ο οποίος πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ έκανε την ανατροπή και πήρε την σπουδαία νίκη με 2-1.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σαρρής (62' Ολίσε), Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς (79' Κουτσιανικούλης), Ρομάνο, Φραγκουλάκης (79' Μπέτο), Λεάλ, Μπούντιμιρ.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Μπαλάφας, Αρίας, Ίβιτς (88' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (60' Λαζάρ), Σαλπιγγίδης (71' Ρομπέρ).

Σκόρερ: Λεάλ (85', Εργοτέλης), Μπούντιμιρ (87', Εργοτέλης)-Μπαλάφας (68', ΠΑΟΚ)






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :