Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΪΚ ΜΠΡΑΜΟΣ…


Για τον Ολυμπιακό η υπόθεση Μάικ Μπράμος εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα.

Για την ακρίβεια, οι διοικούντες την πειραϊκή ΚΑΕ θα προσπαθήσουν να κάνουν μέσα στην εβδομάδα την ύστατη προσπάθειά τους για την απόκτησή του. Ο ομογενής φόργουορντ, από την πλευρά του, αναμένεται να πιέσει εκ νέου τους αξιωματούχος της Γκραν Κανάρια για τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του από την περσινή σεζόν, αν και στην παρούσα φάση θεωρείται δύσκολο να διαφοροποιηθεί η αδιάλλακτη στάση που διατηρούν οι Ισπανοί.

Να σημειώσουμε πως η Γκραν Κανάρια, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν έχει ακόμα ξεπληρώσει τον Μπράμος, ενώ για να τον αφήσει ελεύθερο ζητάει όλο το ποσό της ρήτρας της αποδέσμευσής του, το οποίο ανέρχεται στα 250.000 ευρώ.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού σε κάθε περίπτωση, πάντως, εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις γκαρντ, που ενδέχεται να απασχολήσουν εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση.

Να σημειώσουμε δε ότι στην πειραϊκή ΚΑΕ έχουν ήδη προταθεί ο Δημήτρης Τσαλδάρης, που είναι ελεύθερος, αλλά και ο Ιβάν Ζορόσκι, ο οποίος όμως «πιάνει» θέση ξένου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :