Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ 11ΑΔΑ... ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ


Κατασκοπεία θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, αφού μπορεί να πάρει μια ιδέα απο τους παίκτες της Άρσεναλ που αναμένεται να αγωνιστούν την άλλη βδομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο αποψινό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων», δίνοντας ανάσες σε πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές και ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς να πείσουν για τη χρησιμότητά τους.Το ρόστερ των Λονδρέζων είναι μεγάλο και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο όσοι παίξουν απόψε κόντρα στη Σίτι να είναι αυτοί που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Λούκας Φαμπιάνσκι θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Βόιτσεκ Σέζνι ενώ αναπληρωματικός θα είναι ο Βίτο Μανόνε. Φανέλα βασικού θα κερδίσει και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Αλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν όπως και οι Παρκ, Σαμάκ, Μπεναγιούν. Θέση στο αρκετό σχήμα διεκδικούν οι Φρίμπονγκ, Σκιλασί και ο ελληνικής καταγωγής Νίκο Γενάρης.

Ανάσες θα πάρει φυσικά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αλλά και οι Γουόλκοτ,Ράμσεϊ.

Η Αρσεναλ είναι φιναλίστ της διοργάνωσης και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Σίτι θα προκριθεί στους 4 για έκτη φορά τα τελευταία εννιά χρόνια, στα οποία μετρά εντός έδρας οκτώ σερί νίκες στη διοργάνωση με συνολικό σκορ 23-3, ενώ έχει να χάσει στο γήπεδό της από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Μίντλεσμπρο τη σεζόν 2003-04.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :