Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ UEFA


Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην κλήρωση της UEFA εισέπραξαν σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", εγκωμιαστικά σχόλια για την Πειραϊκή ομάδα, από τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. 



Οι πρωταθλητές Ελλάδας άκουσαν τα καλύτερα δυνατά σχόλια για την ομάδα τους, από τους παράγοντες της UEFA στην διενέργεια της κλήρωσης του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι άκουσαν πολύ καλά λόγια τόσο για το οργανωτικό όσο και για το αγωνιστικό σκέλος (σ.σ. λόγω της θετικής παρουσίας των ερυθρόλευκων στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρόκρισή τους στο Europa) όσο και για την εν γένει παρουσία του κόσμου τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Όπως ήταν φυσικό αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτήν την διαδικασία και αυτό γιατί βλέπουν πως οι προσπάθειες που κάνουν εκτιμώνται ιδιαίτερα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :