Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

THE SCOTISH SUN : ΤΟ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΣΕΛΤΙΚ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ...TEA PARTY ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Η σκοτσέζικη έκδοση της Sun κάνει αναφορά στα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ στις 18/3, στον αγώνα ΠΑΟ-Ολυμπιακός και στη σύγκριση που κάνουν με το Σκοτσέζικο ντέρμπι, ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το δεύτεορ μοιάζει με...tea party!

H SUN μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ :

«Ήταν ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορούσα να το καταλάβω. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά προβλήματα με οπαδούς σε πολλούς αγώνες και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι απαγορεύεται να βρίσκονται στο γήπεδο των αντίπαλων. Αυτό συμβαίνει και σε εμάς όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό».

Aυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση πάντως στους Σκοτσέζους είναι το γεγονός ότι τα επεισόδια έγιναν, ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν μόνο φίλοι του Παναθηναϊκού, ενώ κάνουν αναφορά και στην ποινή που εβιβλήθηκε στον ΠΑΟ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :