Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ! 0-2 ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Σερβίας απέναντι στην... μισητή Παρτιζάν πήρε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μετά το 2-0 του «Μαρακανά» το έκανε ξανά μέσα στο σπίτι της επικρατώντας της με το ίδιο σκορ

Τα πιτσιρίκια του Ρόμπερτ Προσινέτσκι θριάμβευσαν και στην έδρα της "αιώνιας" αντιπάλου με 2-0, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες τους με το ίδιο σκορ και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στην Μπόρατς.

Τα σκορ άνοιξε στο 63’ ο Ντάρκο Λάζοβιτς, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ στην αριστερή γωνία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Παρτιζάν. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Κριστιάν Μπόρχα στο 83’

Παρτιζάν: Στοϊκοβιτς, Ακσεντίγιεβιτς, Ρνιτς, Ιβάνοφ, Βολκόφ, Καμαρά (53' Σμίλιανιτς), Τόμιτς, Βούκιτς (72' Ιλιτς), Μπάμποβιτς, Μάρκοβιτς, Ντιαρά (85' Νίνκοβιτς).

Ερυθρός Αστέρας: Μπαϊκοβιτς, Βέσοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τόσιτς, Μλαντένοβιτς, Μιχαϊλοβιτς, Ντιμιτρίγεβιτς (71' Καντού), Μιλιβόγεβιτς, Εβάντρο, Λάζοβιτς (74' Μπόρχα), Κασάλιτσα (79' Μιλούνοβιτς).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :