Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ


Τα διάφορα σενάρια που υπάρχουν στην Ελλάδα για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμειναν εντός των συνόρων. Δημοσίευμα ιστοσελίδας του Λεβάντε, συγκεκριμένα το "valenciacf.lasprovincias.es", αναφέρει αρχικά ότι μεταφέρει πληροφορίες και από την χώρα μας και φέρνει τον προπονητή του Ολυμπιακού να έχει αποφασίσει να φύγει και τους ερυθρόλευκους να γλυκοκοιτάζουν τον Έμερι.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τον Έμερι ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε», αναφέρει στον τίτλο του το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο εμπλέκει στην υπόθεση –όπως και ισχύει- τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δηλαδή, τον μάνατζερ και των δύο προπονητών.

«Ο κύκλος του Ουνάι Έμερι στη Βαλένθια φέρεται να φτάνει στο τέλος του και ο Ολυμπιακός σκέφτεται με αυτόν να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής της Βαλένθια υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας εάν τελικά ο Βαλβέρδε αποχωρήσει», προσθέτει η ιστοσελίδα που γνωρίζει καλά τα όσα συμβαίνουν στη Βαλένθια.

Στη συνέχεια πληροφορεί ότι τα μέλη της οικογένειας του Ερνέστο Βαλβέρδε τον πιέζουν αρκετά να μην μείνει στον Ολυμπιακό και εκείνος έχει αποφασίσει να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των ερυθρόλευκων για ανανέωση της συνεργασίας.

«Ο αποχαιρετισμός του Βαλβέρδε θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος», αναφέρει η ιστοσελίδα.

«Η πρώτη επιλογή που εξετάζεται είναι ο Ουνάι Έμερι», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο αναλύει τα δεδομένα για… Έμερι. Αναφέρει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αμείβεται με 1,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ποσό στο οποίο πρέπει να προσθέσουμε άλλο ένα εκατομμύριο για τις αποδοχές των συνεργατών του.

Ο Ουνάι Έμερι αμείβεται με ένα εκατομμύριο ευρώ άρα υπάρχει και η δυνατότητα να αυξηθεί το ποσό που θα μπαίνει στις τσέπες του έτερου πελάτη του Ιμπάνιεθ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :