Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!


Τη λύση του γηπέδου του Ελληνικού κοιτάζει για άλλη μια φορά η οικογένεια Αγγελόπουλου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», η οποία φέρεται αποφασισμένη να συμμετάσχει σε κοινοπραξία αξιοποίησης του κλειστού και των γύρω χώρων.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι, το σχέδιο που βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο, περιλαμβάνει χρήση του γηπέδου αλλά και των εμπορικών χώρων που μπορεί να προκύψουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ανάπτυξη της περιοχής με χρήση γης για τον τουρισμό, ξενοδοχειακά, συνεδριακά και εμπορικά κέντρα!

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα εντός και εκτός του κλειστού, ενδελεχής έλεγχος από εμπειρογνώμονες τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς. Χρησιμοποιήθηκαν λέιζερ και όργανα ακριβείας για την καταγραφή του χώρου και όπως όλα δείχνουν, το κλειστό δεν θα γκρεμιστεί όπως είχε αρχικά ειπωθεί από τα μέλη του Ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :