Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΟΡΟΖΙΝΙ ΤΗΣ ΛΙΒΟΡΝΟ...


Ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πεσκάρα, άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή!

Πένθος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λιβόρνο από τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού.

Οι παίκτες της Λιβόρνο αναχώρησαν από το γήπεδο για το νοσοκομείο προκειμένου να δουν τον συμπαίκτη τους, όπως όμως έμαθαν φτάνοντας εκεί, ο Μοροζίνι είχε χάσει τη μάχη παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν!

Ο γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1986 Μοροζίνι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Αταλάντα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ουντινέζε, Γιουβέντους, Βιτσέντζα, Πάντοβα και Ρετζίνα, πριν πάρει μεταγραφή για τη Λιβόρνο τον περασμένο Γενάρη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :