Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ... ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL FOUR!


Σας παρουσιάζουμε μια... διαφορετική ανάλυση του τι θα γίνει στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, όπου Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ θα αναμετρηθούν για τον τίτλο!

Αναλυτικά:

13 Μαΐου στην Πόλη, με τον Δία οδηγό!

Με την 3η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι έκλεισε και η τελευταία θέση για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, όπου δύο Ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μπροστά στο ...ενθουσιώδες Τουρκικό κοινό! Πλάκα έχει, πολλώ δε μάλλον, αν οι δύο κουμπάροι περάσουν τα υψηλά εμπόδια της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα και έχουμε τον τελικό του αιώνα.


Η κουμπαριά να ζήσει
Ποιός μπαίνει μεσ’ στο σπίτι σου
και δεν σου δίνει βάρος,
ο κουμπάρος, ο κουμπάρος
και ποιος φυλάει τη βάρδια του
στο σπίτι σα φαντάρος,
ο κουμπάρος, ο κουμπάρος.

Κουμπάρε μου, κουμπάρε μου,
παπούτσια θέλω, πάρε μου,
κουμπάρε μου ντερβίση,
η κουμπαριά να ζήσει.

Ποιός έχει περισσότερο
δικαίωμα και θάρρος,
ο κουμπάρος, ο κουμπάρος
και ποιός ψαρεύεται εύκολα,
σαν πέρκα και σα σπάρος,
ο κουμπάρος, ο κουμπάρος.

Κουμπάρε μου, κουμπάρε μου,
φουστάνι θέλω, πάρε μου,
κουμπάρε μου ντερβίση,
η κουμπαριά να ζήσει.

Ποιός έχει δεύτερο κλειδί
στην τσέπη ο κατεργάρος,
ο κουμπάρος, ο κουμπάρος
και ποιός ανοίγει εύκολα,
την πόρτα σου με θάρρος,
ο κουμπάρος, ο κουμπάρος,

Κουμπάρε μου, κουμπάρε μου,
νάϋλον τσάντα, πάρε μου,
κουμπάρε μου ντερβίση,
η κουμπαριά να ζήσει.

(Γιάννης Παπαϊωάννου)


13 Μαΐου στην Πόλη, με τον Δία οδηγό!

Όταν ένας τελικός γίνεται με σύνοδο Ήλιου-Δία, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς είναι ότι δεν θα κερδίσει αναγκαστικά ο καλύτερος αλλά ο τυχερότερος.
Έλα όμως που στην προκείμενη περίπτωση, υπάρχει μεγάλο ...μπέρδεμα!

Γιατί κρίνοντας από τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν την «κούπα» στην Κωνσταντινούπολη, ο καθένας έχει το δικό του ...Δία αλλά και τις δικές του αντενδείξεις.
Δύο Σκορπιοί, ένας Παρθένος και ένας Ιχθύς θα τεθούν αντιμέτωποι στο παρκέ και για να σας δώσω από την αρχή την προσωπική μου εκτίμηση, τα φαβορί είναι οι Σκορπιοί, δηλαδή ο Καζλάουσκας και ο Ίβκοβιτς, με την διαιτησία ωστόσο να παίζει ...σκανδαλωδώς καταλυτικό ρόλο, ιδιαίτερα στην περίπτωση του πρώτου.
Αν πάντως η ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό, το πιθανότερο είναι η κούπα να ταξιδέψει στον Πειραιά!

Πάμε τώρα να εξετάσουμε τα δεδομένα κάπως πιο αναλυτικά.


Ο Καζλάουσκας που βρίσκεται στο τιμόνι της ΤΣΣΚΑ, θα έχει τον διελαύνοντα Δία στον Ταύρο να «φλερτάρει» με τον Ήλιο του, με δεδομένο μάλιστα το ότι τα δύο ουράνια σώματα σχηματίζουν όψη (τρίγωνο) και στον γενέθλιο χάρτη του.
Υπάρχουν όμως και ενδεχόμενα μείον, όπως η επιρροή του ακυρωτικού Ποσειδώνα στον ετήσιο χάρτη του (σε τετράγωνο με τον Ήλιο) και η υπό σχηματισμό αντίθεση του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Ουρανό. Όταν είσαι το φαβορί, μια ενεργοποίηση του πλανήτη των εκπλήξεων, μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.
Ακόμη, ο Λιθουανός ως άκρως ...Πλουτώνιος (έχει τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του), κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά, εξ αιτίας εμμονών που στην πράξη θα αποδειχθούν αυτοκαταστροφικές.
Στον αντίποδα, ο δυνατός Πλούτωνας μπορεί να σημαίνει μια «υπόγεια» στήριξη, που θα του δώσει την κούπα, ο ...κόσμος να χαλάσει και πιστεύω να εννοείτε τι εννοώ!


Σκορπιός βέβαια είναι και ο Ίβκοβιτς, με το μπόνους του Δία να «τρέχουν» από τα περσινά γενέθλια του (σε αντίθεση με τον Ήλιο). Από αυτήν την άποψη, όπως έχω ξαναγράψει, μέχρι το φθινόπωρο ο Σέρβος προπονητής είναι «στα πάνω του» και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον έναν μεγάλο στόχο.
Υπάρχουν όμως και δύο «ενστάσεις», μια από το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα -ανάλογο με εκείνο του Καζλάουσκας- το οποίο δεν ξέρουμε πως θα «συμπεριφερθεί», αν δηλαδή ο Ίβκοβιτς «χύσει την καρδάρα με το γάλα» ή απλά «εγκριθεί» ως τροπαιούχος και η δεύτερη από την «κρυφή» αντίθεση του προοδευμένου Ήλιου του με τον Κρόνο στο secondary.


Ο Πασκουάλ, Παρθένος στο ζώδιο ...δεν πάει καλά από διελεύσεις, έχει ωστόσο την ενίσχυση του Δία στον ετήσιο χάρτη του (τρίγωνο με τον Ήλιο) και μια επιπλέον «κρυφή», όσο και καταλυτική συνεισφορά του πλανήτη στις προόδους (στο secondary, ο προοδευμένος αστρικός Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία). Το πρόβλημα για τον προπονητή της Barca είναι το ότι στον γενέθλιο χάρτη του έχει ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη που τον φέρνει το πολύ ...δεύτερο!


Για τον Ομπράντοβιτς πάλι, μπορεί η υποστήριξη του Δία μέσω Ηλιακού τόξου (σε σύνοδο με την Αφροδίτη) να ...εκπνέει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι σώνει και καλά «τζούφια». Μάλιστα η ίδια όψη υπάρχει και στον ετήσιο χάρτη του, εξασφαλίζοντας αρκετά points τύχης. Βλέποντας ωστόσο κάπως πιο «ψυχρά» τα δεδομένα φαίνεται πως το σχήμα Ήλιου-Δία που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπάρχει στους χάρτες των άλλων τριών προπονητών, έχει το προβάδισμα.


Έτσι, λοιπόν συνοψίζοντας και συγκρίνοντας τα δεδομένα των τεσσάρων προπονητών σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη τους και τα συστήματα πρόβλεψης έχουμε την παρακάτω ...βαθμολογία:

Γενέθλιο: 1ος Καζλάουσκας, 4ος Πασκουάλ.
Διελεύσεις: 1ος Καζλάουσκας, 4ος Πασκουάλ.
Ηλιακή επιστροφή: 1ος Ίβκοβιτς, 4ος Καζλάουσκας.
Ηλιακό τόξο: 1ος Ομπράντοβιτς, 4ος Ιβκοβιτς.
Secondary: 1ος Πασκουάλ, 4ος Ίβκοβιτς.


Το θέμα είναι λοιπόν τι απ’ όλα θα «μετρήσει» τελικά και καταλαβαίνετε κι εσείς το «μπέρδεμα», πολύ περισσότερο που η αξιολόγηση έχει γίνει χωρίς την γνώση του Ωροσκόπου και της οικοθεσίας των τεσσάρων προπονητών.

Θα επανέλθω πάντως ...αναπόφευκτα στο θέμα τον Μάιο, λίγο πριν όλα κριθούν στο παρκέ...


ΠΗΓΗ: astrology.gr
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :