Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΡΟΖΙΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΟΡΝΟ *VIDEO & PHOTOS*


Η μεταφορά της σωρού του Πιερμάριο Μοροζίνι με προορισμό το Μπέργκαμο, την πόλη που γεννήθηκε, άρχισε σήμερα το πρωί, με ενδιάμεσο σταθμό, το Λιβόρνο και το γήπεδο “Armando Picchi”, όπου ο άτυχος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή!

Τον 25χρονο παίκτη, περίμεναν σήμερα τουλάχιστον 5.000 άτομα, συμπαίκτες, οπαδοί της Λιβόρνο αλλά και αντιπάλων ομάδων για να τον αποχαιρετήσουν.

«Είμαστε εδώ γιατί ο Πιερμάριο το αξίζει», ήταν τα λόγια του δημάρχου της πόλης, Αλεσάντρο Κοσίμι, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφαση ένα μέρος από τις κερκίδες του γηπέδου να πάρει το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή.


Την σωρό του άτυχου ποδοσφαιριστή την περίμεναν αρκετά μηνύματα αποχαιρετισμού από φορείς του ιταλικού ποδοσφαίρου, και την πόλη, οπαδούς της ομάδας καθώς και άλλων ομάδων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :