Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ!


Ένταση επικράτησε γύρω στις 10 απόψε στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "patrastimes.gr" με τους οπαδούς του ΠΑΟ που μόλις είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο της Ε.Α.Π. όπου η ομάδα τους στο βόλεϊ είχε ηττηθεί με σκορ 3-1 από την πατρινή ομάδα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Περίπου πενήντα άτομα, φίλαθλοι του "τριφυλλιού" με μηχανάκια, ξεκίνησαν σε πορεία και κατευθύνθηκαν προς το κλαμπ τους στην οδό Σαχτούρη, όμως από την οδό Μαιζώνος δεν πήγαν κατευθείαν στο χώρο τους, αντίθετα αρχικά πήγαν στο κατάστημα με τα είδη της ΑΕΚ που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου, ανάμεσα από την Κανάρη και την Μιαούλη.

Εκεί επεχείρησαν να προξενήσουν φθορές στη μπουτίκ, όμως δεν τα κατάφεραν καθώς τους αντελήφθησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και μετά από λίγα λεπτά αποχώρησαν από το χώρο και έφθασαν στο κλαμπ τους στην οδό Σαχτούρη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :