Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ, ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ο γενικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ευρώπης, Χρήστος Σταυρόπουλος, εξωτερίκευσε την πρόθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να γίνουν αυστηροί έλεγχοι μέσα κι έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στον σταθμό «Flash 96 FM».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η αρχική τοποθέτηση του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ ήταν:

«Για τα εισιτήρια του πρώτου τελικού και τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι τους: Έγινε μια σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Σήμερα Κυριακή, έγινε ακόμα μία σύσκεψη μεταξύ της ομάδας του Ολυμπιακού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά στο ΣΕΦ. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε να μη συμβαίνει το παραμικρό και ότι είναι να κριθεί, να κριθεί στο γήπεδο. Αυτό ελπίζουμε ότι θα γίνει στο αύριο παιχνίδι».

Για να συμπληρώσει:

«Αυτό που επαναλάβαμε στη σημερινή σύσκεψη είναι ότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το να γίνουν αυστηρότατοι έλεγχοι. Θέλουμε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά. Νομίζουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της ασφάλειας μέσα στο γήπεδο έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνει σωστός έλεγχος κατά τον ερχομό στο γήπεδο. Αυτό που είπαμε και μας διαβεβαίωσε η αστυνομία είναι ότι όποιος έχει το παραμικρό στις τσέπες του, είτε κέρμα, είτε φωτογραφική μηχανή, θα κρατείται. Δε θα περάσει τίποτα. Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέλθουν από νωρίς, το παιχνίδι είναι στις 19.00. Είναι καλό να έρθουν νωρίς, γιατί ο έλεγχος θα είναι πολύ αυστηρός, οπότε ο χρόνος για να μπούνε μέσα θα είναι περισσότερος.

Σχετικά τώρα με τη διαδικασία αλλαγής, τα καινούργια εισιτήρια είναι λευκού χρώματος από τα προηγούμενα που ήταν κόκκινου. Όλοι μα όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να ανταλλάξουν τα εισιτήρια τους, είτε είχαν προλάβει να μπουν και έχουν το απόκομμα, είτε τα έχουν ολόκληρα. Κανένας φίλαθλος δε θα μπει αύριο (σ.σ. Δευτέρα 21/5) εάν δεν έχει εισιτήριο λευκού χρώματος. Η διαδικασία στα εκδοτήρια του ΣΕΦ κυλά ομαλά και θα κορυφωθεί αύριο το πρωί, που είναι και εργάσιμη μέρα. Εκεί θα μπορέσουν να το πράξουν, αφού σήμερα Κυριακή και μπορεί πολλοί να είναι εκτός Αθηνών».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :