Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ABOLA: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΪΜΑΡ!


Αρκετά Πορτογαλικά ΜΜΕ ασχολούνται με... προσήλωση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος βάσει αυτών, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάμπλο Αϊμάρ.

Συγκεκριμένα η πορτογαλική εφημερίδα, «Abola» ανέφερε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τον Πάμπλο Αϊμάρ κατόπιν εισήγησης του νέου τους προπονητή, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Εάν ισχύει αυτό το σενάριο, ο νταμπλούχος Ελλάδας θα πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τόσο του παίκτη όσο και της Μπενφίκα, αφού ο Αργεντίνος παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος σε 42 ματς με τρία γκολ και 12 ασίστ, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013 με τους Λουζιτανούς.

Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως, ενδεχομένως, να έχει βάση, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε διαμηνύσει στο γεύμα που είχαν μετά την επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού πως... «θα του πάρει όποιο δεκάρι ζητήσει».

Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε διατεθειμένος να... σπάσει τα ταμεία για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του νέου προπονητή της ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :