Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!»


Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με δημοσιεύματα που… εμπλέκουν παίκτες του με ομάδες του εξωτερικού αν πρώτα δεν φθάσει επίσημη πρόταση, όπως υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας ο Τζιμπούρ είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Μαρσέιγ και μάλιστα, οι αναφορές του γαλλικού Τύπου για το «φλερτ» των Μασσαλών με τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού πληθαίνουν συνεχώς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους στην Πλατεία Αλεξάνδρας, αφού όπως υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι, ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει πωλητήριο σε κανένα ποδοσφαιριστή, αφήνοντας παράλληλα… παράθυρο παραχώρησης σε περίπτωση που... «σκάσει» επίσημη πρόταση.

«Πωλητήριο δεν έχουμε βάλει ούτε στον Τζιμπούρ, ούτε σε κανέναν άλλον. Όπως αγοράζουμε παίκτες, όμως, έτσι μπορεί και να πουλήσουμε. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε στην πραγματικότητα τις προτάσεις για τις οποίες ακούμε», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο των ερυθρόλευκων.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :