Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ


Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως δεν πρόκειται να ανεχθεί δημοσιεύματα που προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον ερυθρόλευκο κόσμο, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκη ΠΑΕ υποστηρίζει πως οι εποχές που οι δημοσιογράφοι έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη του Ολυμπιακού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα του δημοσιογράφου Κ. Νικολακόπουλου.

Για μια ακόμα φορά ο δημοσιογράφος Κ. Νικολακόπουλος προσπαθεί να παραπληροφορήσει τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γράφοντας ανακρίβειες και ψεύδη. Δεν θα το καταφέρει.

Οι εποχές που οι δημοσιογράφοι έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για να ευνοήσουν δικά τους συμφέροντα ή συμφέροντα φίλων τους (ατζέντηδων και όχι μόνο) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες πρακτικές ούτε από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και το μέσο που τον φιλοξενεί, ούτε από κανέναν άλλον».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :