Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ...


Μπορεί ο Όλοφ Μέλμπεργκ να ήταν πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αργά το βράδυ της Τετάρτης (20/6) τα δεδομένα άλλαξαν, μετά την επικοινωνία που είχε η πλευρά του Σουηδού με την διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Ο Σουηδός έχει δεχθεί πολλές κρούσεις από τους Νταμπλούχους Ελλάδας, ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμα την επίσημη απάντησή του.

Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη (20/6) οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να «κλείσουν» το «κεφάλαιο» Μέλμπεργκ, υποστηρίζοντας πως πλέον δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για τον έμπειρο αμυντικό, με αποτέλεσμα να θεωρείται… παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», αργά το βράδυ της Τετάρτης τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση άλλαξαν… άρδην, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή επικοινώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, θέλοντας να μάθει τις προθέσεις των ερυθρόλευκων για να κάτσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη τίποτα δεν είναι σίγουρο για την έκβαση των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η κίνηση από την πλευρά του Όλοφ Μέλμπεργκ μπορεί να εκληφθεί και ως θετικός οιωνός, έπειτα και από τη δήλωση που έκανε στο site της FIFA για το μέλλον του, όπου υποστήριξε πως: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να παίζω με την εθνική ομάδα ή όχι. Πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα μου τώρα».

Ο Μέλμπεργκ βέβαια δεν κατονόμασε την ομάδα του, ωστόσο, τυπικά έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από την στιγμή που δεν έχει συμφωνήσει με άλλο σύλλογο, τότε όλα είναι ανοιχτά...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :