Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ... ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ!


Μπορεί ο Ντιντιέ Ντρογκμπά να υπέγραψε πριν λίγες μέρες στην Σανγκάη Σενσούα, αλλά δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και αυτό γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του που τον αφήνει ελεύθερο εάν δεχτεί πρόταση από τους Καταλανούς!

Το ισπανικό κανάλι TV3 έβαλε... "φωτιά" το πρωί της Τρίτης με την είδηση ότι ο Ιβοριανός επιθετικός βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να συμφωνήσει και να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο Ντρογκμπά στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Σανγκάη Σενσούα έχει όρο ότι αυτόματα μένει ελεύθερος από τους Κινέζους εφόσον δεχτεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται αλλά αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ εντός της ημέρας ο Ντρογκμπά θα γίνει «μπλαουγκράνα».

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι πριν από λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει με την Σανγκάη Σενσούα για διετές συμβόλαιο...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :