Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ...


Νομικό παράθυρο ψάχνουν να βρουν στην ΑΕΚ προκειμένου να καταφέρουν να εισπράξουν από τον Ολυμπιακό χρήματα για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, ενώ οι απαιτήσεις τους φτάνουν τα 150.000 ευρώ!

Ο Κώστας Μανωλάς χάθηκε οριστικά για την Ένωση και προβάρει τα ερυθρόλευκα, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ ο Ολυμπιακός, με το σχτικό έντυπο που έστειλε στην ΑΕΚ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού λήγει στις 30 Ιουνίου και η ομάδα του δεν έχει το παραμικρό πάτημα για διαπραγματεύσεις μαζί του, με αποτέλεσμα ο νεαρός στόπερ να αποχωρεί από τον σύλλογο.

Οι κιτρινόμαυροι χάνουν έτσι ένα από τα σχετικά ακριβά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, αφού μένει ελεύθερος, όμως σκέφτονται την περίπτωση να μπορέσουν να... βγάλουν και αυτοί κάτι από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

* Προφανώς για να μην έχουν κάνει τίποτα μέχρι τώρα, αν πήγαινε σε άλλη ομάδα να μην πείραζε και τόσο...

Ο 21χρονος παίκτης, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα, φυσικά πηγαίνει στους ερυθρόλευκους ως ελεύθερος, αλλά το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ψάχνει να βρει κάποιο παράθυρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Goal", προκειμένου να ζητήσει από τον Ολυμπιακό αποζημίωση για τα τροφεία του παίκτη.

Το κατά πόσο θα τα καταφέρει είναι φυσικά άγνωστο και ιδιαίτερα δύσκολο, όμως οι Ενωσίτες θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα προκειμένουν να εκμαιεύσουν έστω ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :