Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΜΟΡΙΣ ΕΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *VIDEOS*


Ο Μορίς Εντού προτάθηκε στον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα, έφτασε φαξ στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την περίπτωση του 26χρονου παίκτη της Ρέιντζερς ο οποίος μένει ελεύθερος καθώς ο σκωτσέζικος σύλλογος αντιμετωπίζει το φάσμα της διάλυσης εξαιτίας τεράστιων οικονομικών προβλημάτων.

Τον παίκτη τον είχε τσεκάρει σε αρκετά παιχνίδια τον Ιανουάριο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, οπότε υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του και του τι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Εντού πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στη Σκωτία, με 36 συμμετοχές, 6 ασίστ και 3 τέρματα με τη φανέλα της Ρέιντζερς, ωστόσο θέλει και ο ίδιος να αποχωρήσει από τους "Τζερς" καθώς η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με οικονομικά προβλήματα και παραμένει αβέβαιο αν θα καταφέρει καν να αγωνιστεί στην σκωτσέζικη Premier League τη νέα σεζόν!

Ο Αμερικανός διεθνής κεντρικός χαφ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στο Τορόντο το 2007 και πριν μεταγραφεί στη Ρέιντζερς το καλοκαίρι του 2008, πρόλαβε να πραγματοποιήσει 38 εμφανίσεις και να πετύχει 5 τέρματα με τη φανέλα των Καναδών.

Στην Σκωτία είχε 96 ματς και 9 γκολ από το 2008 μέχρι και σήμερα, ενώ έχει σκοράρει μια φορά σε 37 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.








Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :