Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΜΑΧΗ... «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΓΙΑ ΔΥΟ!


Για την απόκτηση δύο παικτών κοντράρονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Στράτο Περπέρογλου, που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και των δύο «αιωνίων», που συνεχίζουν τις επαφές μαζί τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", για τον μεν Δημήτρη Μαυροειδή, μικρό προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φέρονται να προσφέρουν περισσότερα από 700.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο στον 27χρονο σέντερ, τον οποίο θέλουν για να πλαισιώσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Οι πιθανότητες παραμονής του Ίαν Βουγιούκα είναι λίγες και στόχος είναι να αποκτηθεί ο πρώην άσος του Αμαρουσίου και της Μπιλμπάο, μαζί με έναν ξένο (Αμερικανό ή κοινοτικό ψηλό) για να συμπληρωθεί η front line. Ο Ολυμπιακός προορίζει τον παίκτη για τρίτη λύση στους σέντερ, πίσω από τον Κάιλ Χάινς και (εφόσον μείνει) τον Τζόι Ντόρσεϊ. Πάντως η πρόταση στον Μαυροειδή είναι αυτή τη στιγμή χαμηλότερη εκείνης του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά στον Στράτο Περπέρογλου, όλα είναι ανοικτά. Η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν έχει ικανοποιήσει τον διεθνή φόργουορντ, που βρίσκεται για διακοπές στις ΗΠΑ, αλλά θα υπάρξει νέα επαφή με τον μάνατζέρ του. Ο Ολυμπιακός, που έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο άσο μετά το «ναυάγιο» στις επαφές με τον Μάρκο Κέσελ (στη θέση «3» υπάρχει μόνο ο Κώστας Παπανικολάου), δείχνει διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει την τελευταία κίνηση των «πράσινων».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :