Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΑ ΑΕΚ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ!


«Ο Βαγγέλης αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του ατζέντη του Μάντζιου στον Θωμά Μαύρο το απόγευμα της Κυριακής (29/7) και η απάντηση στο πού βρίσκεται στο... Μπακού!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος προτίμησε να... προβάρει τη φανέλα της FC Μπακού, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση του περσινού πρωταθλήματος στο Αζερμπαϊτζάν και φέτος θα επιδιώξει να πάρει τον τίτλο έχοντας αρκετούς... γνωστούς από το ελληνικό ποδόσφαιρο στο ρόστερ της.

Ο Μάντζιος θα βρει στη Μπακού ως συμπαίκτες τους πρώην παίκτες του Αρη, Τσεσνάουσκις και Κόκε, αλλά και τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη, Μάρις Βερμπακόφσκις. Οσο για τον άνθρωπο που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, είναι ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας και της ΑΕΛ, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος επέμεινε στη διοίκηση των Αζέρων για την απόκτηση του Μάντζιου.

Ετσι ο 29χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται προσεχώς στο Αζερμπαϊτζάν, όπου αναμένεται να πάρει συμβόλαιο με τουλάχιστον 180.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές, στο οποίο θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :